Често задавани Въпроси

Ако желаете да използвате услугите на Скай Ларк, е необходимо да регламентирате взаимоотношенията си с компанията под формата на договор за поръчка или така наречения „посреднически“ или „възлагателен“ договор.
Този договор представлява опростен формуляр, в който са описани правата и задълженията на двете страни – както Вашите, така и тези на Скай Ларк имоти към Вас. В основата на договора са вписването на детайлите на двете страни, параметрите на търсената от Вас услуга и дължимото към СкайЛарк възнаграждение за предоставянето й. Консултирайте се с брокера си, който ще ви предостави подробна информация за типа на договора, който е най-подходящ за Вашия конкретен случай. Бъдете нащрек за агенции и брокери, които работят без договори и не разписват отговорностите си.

Стараем се да предложим най-добрата възможна комисионна, която варира спрямо цената на имота. 

Да, разбира се, стараем се максимално да улесним търсенето Ви, като всичките предлагани от нас имоти са качени на сайта ни.

Предлагаме на нашите клиенти съдействие при нужда от ипотечен или потребителски кредит, като сме се постарали да улесним процеса максимално.

Да, предлагаме БЕЗПЛАТНА юридическа консултация. При нужда нашите юристи са на разположение в офисите ни.

Предоставяме пълно съдействие, при покупка, наемане или продажба на имот. Ние ще Ви съпроводим през целия процес.

Можете да научите за новите имоти в нашия сайт, като се абонирате за имейл бюлетин или следните страницата ни в Facebook

Compare listings

Compare